Hirdetés

Jason Momoa dupla annyit kap az Aquaman 2-ért, mint az első részért

|

Azt viszont még nem derült ki, hogy Amber Heard mire számíthat.

Hirdetés

James Wan karrierjének nagy részében horrorfilmekkel (Fűrész, Insidious, Démonok között) foglalkozott, aztán a 2010-es években két blockbusterrel is jelentkezett: az egyik a Halálos iramban 7 volt, a másik pedig az Aquaman, amelyben a DC sokat cikizett karaktere végre helyreállította megtépázott hírnevét.

A 2018-ban megjelent képregényfilm Jason Momoa főszereplésével került bemutatásra, aki a Csillagkapu - Atlantisszal, a Conan, a barbárral és a Trónok harcával szerzett hírnevet, majd a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában bukkant fel először Aquamanként, mielőtt Az Igazság Ligájában harcolt volna és megkapta volna az eredetfilmjét.

Hirdetés

Az Aquaman folytatására aztán Wan és Momoa is visszatért többek között Amber Heart és Patrick Wilson mellett, és egy jelentésnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy a főszereplő színész mennyit kapott a második filmért. A Variety értesülései szerint Momoa a dupláját kereste meg az Aquaman and the Lost Kingdommal: 15 millió dollárt kaszál a folytatással, ami azt jelenti, hogy az első részért körülbelül 7,5 millió dollárt kapott.

A jelentés kifejti, hogy Momoa eredeti megállapodásába - amit a 2018-as Aquaman kapcsán kötött - belefoglalták a folytatást is, ám a színész újratárgyalta a szerződést a film hatalmas sikere után (közel 1,2 milliárd dollárt hozott). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Aquaman and the Lost Kingdom eredetileg idén decemberben jött volna, de az Avatar 2-vel való csatározást elkerülendő átrakták 2023 márciusára. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)