Hirdetés

Az Epic Gameshez igazolt az Infinity Ward és a Respawn társalapítója

|

Mindenféle csinnadratta vagy bejelentés nélkül váltott csapatot Jason West.

Hirdetés

Az Infinity Wardból való kiválás után Vince Zampellával közösen alapította meg a Respawn Entertainmentet Jason West, ami épp most kezdett szárnyalni az Apex Legends sikerének köszönhetően. 

Hirdetés

West aztán 2013-ban ott hagyta a Respawnt Zampella kezeiben, és ahogy azóta mivel foglalatoskodott, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk. Most viszont kiderült, hogy nemrég aláírt az Epic Gameshez, ahol jó eséllyel a játékfejlesztéssel foglalkozó divíziót vezeti majd. A hír a The Game Awardsot vezető Geoff Keighley-től származik, aki szerint West már több mint egy hónapja dolgozik az új pozícióban.

Egyelőre sem West, sem az Epic Games nem erősítette meg a hírt, de abban is biztosak vagyunk, hogy Geoff Keighley nem azért osztotta meg a dolgot, mert a sarki fűszeresnél pletykálták. Kíváncsian várjuk, milyen projekten dolgozik majd a stúdiónál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)