Hirdetés

Felkavarta a Black Friday a brit játékeladási toplistát

|

A Call of Duty WWII-t persze nem lehetett az élről kizökkenteni, és a FIFA 18 sem lépett le a dobogóról, a harmadik helyen viszont egy olyan játék szerepel, ami a múlt héten a top 10-ben sem volt benne.

Hirdetés

Nem csak digitálisan, dobozosan is elég komoly leárazások léptek életbe a múlt héten. Hál' istennek mindenki elég tágan értelmezi, mikor is van a Black Friday, úgyhogy voltak, akik már előbb elkezdtek akciózni, míg mások máig, a Cyber Monday napjáig kihúzták az ajánlatokat.

Hirdetés

Itthon is erős volt a menet, az idei év néhány sikerjátékát már most féláron lehetett megszerezni, és karácsony előtt várhatóan lesz még egy hajrá. Az Egyesült Királyságban soha nem vettek még annyi játékot idén, mint a múlt héten, és olyan címek is visszakerültek az élre, amik korábban jóval hátrébb voltak. A CoD WWII az első, a FIFA 18 egy helyet javítva a második helyen zárt, a harmadik viszont az eggyel korábbi héten a tizenkettedik pozíciót megszerző Gran Turismo Sport lett. Mögötte a két helyet rontó Star Wars Battlefront II, majd az egyet feljebb ugró Assassin's Creed Origins következik, a Forza Motorsport 7 a 15-ről a 6-ra, a Wolfenstein II: The New Colossus a 7-ről a 18-ra lépett előre. Nagy meglepetés még a 23-ról a 9-re lépdelő Fallout 4, melyet a Super Mario Odyssey előzött meg, mögé pedig a Need for Speed Payback állt be. Az L.A. Noire újrakevert kiadása ugyan a múlt héten a 8. volt, most majdhogynem a top 40-be se fért be; a negyedik Pokémon Ultra Sun a 21-ig, az ötödik Pokémon Ultra Moon pedig a 28. helyig zuhant. Top 10 alább, top 40 itt.

1. Call of Duty: WWII
2. FIFA 18
3. Gran Turismo Sport
4. Star Wars Battlefront II
5. Assassin's Creed Origins
6. Forza Motorsport 7
7. Wolfenstein II: The New Colossus
8. Super Mario Odyssey
9. Fallout 4
10. Need for Speed Payback

Ti vettetek valamit a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)