Hirdetés

Játékstúdiót alapított a Nine Inch Nails gitárosa és a Spec Ops: The Line rendezője

|

Már azt is tudjuk, hogy mi lesz a legelső projektjük.

Hirdetés

A 2012-ben megjelent Spec Ops: The Line kategóriájának egyik legjobbja, amely komoly témájával és sajátos atmoszférájával maradandót tudott alkotni a Yager Development.

A projekt élén Cory Davis állt, aki pályafutása során dolgozott már a F.E.A.R. Extraction Pointon a TimeGate Studios-nál, valamint a Condemned 2: Bloodshoton a Monolith Productions kötelékében, most pedig valami teljesen újba vágott bele egy igencsak meglepő partnerrel. 

Hirdetés

Megalapította a Los Angeles-i székhelyű Eyes Out stúdiót, méghozzá a Guns N' Roses egykori és a Ninte Inch Nails jelenlegi gitárosával, Robin Finckkel együtt. A stúdió közleménye szerint szenvedélyes világépítőkből és mesemondókból áll, akik hisznek a zene, a narratíva és az interaktív élményekből fakadó erőteljes szinesztéziában. Ennek eredményeképpen az Eyes Out első projektje egy egyjátékos, immerzív kozmikus horrorjáték lesz, amelyben nagy hangsúlyt kap a környezettel való történetmesélés. Van bemutatkozó videójuk is, nézzétek csak:

Davis és Finck párosa mellett olyan veterán fejlesztők is csatlakoztak a csapathoz, akik korábban a The Evil Withinen, a Gears of Waron, a Here They Lie-on és az Apex Legendsen dolgoztak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)