Hirdetés

Jelentős összegért vásárolták fel a ResetEra fórumot

|

Az egyik legnagyobb videojátékos fórum egy svéd hálózat tulajdonába került.

Hirdetés

2017-ben jött létre a ResetEra, ahova a NeoGaf fórumozóinak egy része menekült, miután utóbbi tulajdonosával kapcsolatban szexuális visszaélés vádja merült fel. A legaktívabb tagok azzal a céllal teremtették meg a ResetErát, hogy egy diverzebb és befogadóbb közösséget építsenek.

Bár a NeoGaf él még, sokat veszített népszerűségéből, miközben a ResetEra szárnyal. A készítők megoldották, hogy pénzt is keressenek vele: hirdetéseket futtatnak, és havi 3,99 dolláros vagy évi 39,99 dolláros előfizetést kínálnak azoknak, akik szeretnék ezeket eltüntetni.

Hirdetés

A fórumra szemet vetett a MOBA Network, ami egy rakás online közösséget menedzsel (Mobafire, Dotafire, Smitefire, Owfire, Leaguespy stb.), és 4,55 millió dollárért vásárolta fel a napokban. Ebből 3,55 milliót már kifizettek, a maradékot december 31-ig rendezik.

A ResetEra működésében nem várható változás, sem a vezetőket, sem a moderátorokat nem tervezik lecserélni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)