Hirdetés

Jim Ryan lesz a PlayStation új elnöke

|

Eddig a Sony Europe-ot vezette, április 1-től viszont a teljes PlayStation brand és a Sony Interactive Entertainment a felügyelete alá tartozik majd.

Hirdetés

A Sony PlayStation üzletága az utóbbi években stratégiát váltott, és ez eléggé bejött: a tavalyi évért örökre hálásak leszünk, a most épp készülő játékokat pedig minden nap ugyanolyan izgatottan várjuk.

Hirdetés

Ennek részeként egy kis személyzeti átszervezésre is sor került. A Sony Europe vezetője, Jim Ryan április 1-jétől a PlayStation elnöke és ügyvezető igazgatója lesz, míg John Kodera, aki jelenleg tölti be ezt a szerepet, alelnökké válik. Kenichiro Yoshida, a Sony elnök vezérigazgatója elmondta, hogy a változástól a PlayStation platform és a PlayStation Network fejlődését remélik, mely 90 millió felhasználót szolgál ki havonta.

Ryan 1994 óta dolgozik a Sonynál különböző vezetői pozíciókban, Kodera pedig 1992-ben csatlakozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)