Hirdetés

Jó eladásokkal ünnepelheti első évfordulóját a Man of Medan

|

Fontos mérföldkőhöz érkezett a The Dark Pictures Anthology első része, bizakodva várhatja a folytatás megjelenését a fejlesztő és a kiadó is.

Hirdetés

Augusztus 30-án lesz pontosan egy éve, hogy napvilágot látott a PS4-exkluzív Until Dawn fejlesztői által jegyzett antológiasorozat első felvonása. Egy ehhez hasonló évforduló mindig remek apropót nyújt a visszatekintésre, ám ha hozzávesszük, hogy időközben már egymillió példányban talált gazdára a Man of Medan, akkor bizony azért sem érhetné szó a ház elejét, néhány pezsgősüveg dugója is a levegőbe röppenne hangos durranás kíséretében.

Hirdetés

A hírről büszkeségtől dagadó kebellel beszámoló Bandai Namco azt is hozzátette, hogy az említett mérföldkövet még azelőtt átlépte a Supermassive Games horrorja, hogy bekerült az Xbox Game Pass kínálatába. Aki örömét lelte a többek között Shawn Ashmore és Pip Torrens nevével fémjelzett kalandban, az idén Halloweenkor, vagyis október 30-án fejest is ugorhat a következő felvonásba.

A PC- mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkező The Dark Pictures Antholgy: Little Hope a címadó kisvárosba kalauzol bennünket, ahol a salemi boszorkányperhez hasonló események történtek. Ennek egyik főszereplője Will Poulter lesz, aki a fenti videóban mesél a számára újszerű "forgatás" élményeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)