Hirdetés

Jobban fogy majd karácsonykor a Nintendo Switch, mint a PlayStation 5?

|

Egy elemzőcég számításai szerint a Nintendo hibrid konzolja simán lenyomja majd a Sony újdonságát.

Hirdetés

2017 márciusi debütálása óta számos piacon folyamatos készlethiány van a Switchből, a legutóbbi pénzügyi jelentés alapján már 61,44 millió példány került a boltokba. A Nintendo olyan ütemben adagolja az exkluzívokat, hogy amikor kijön egy újabb (mint idén az Animal Crossing: New Horizons), mindig kap egy újabb lökést a konzol, és nagyon úgy látszik, hogy ez a rendszer még sokáig megmarad.

Hirdetés

A japán Ace Securities Co. elemzése alapján a Nintendo Switch az ünnepi szezonban jelentősen túlszárnyalja majd a PlayStation 5-öt. Mindenki óvatos most: a Nintendo bevételei általában 10%-ot növekednek évről évre, de az idei 48%-os ugrás ellenére sem változtatott pénzügyi előrejelzésein. Az elemzők úgy vélik, mialatt visszatér a gyártás a megszokott ütembe, a készleteket fel fogják vásárolni a játékosok. Ugyanakkor a PS5-ből készlethiány lehet, és a magasabb ár miatt is sokan dönthetnek majd a Switch mellett.

A két gép persze két teljesen különböző élményt kínál, és piaconként jelentős eltérések lehetnek a karácsonyi eredményekben, de látva a Switch népszerűségét, valamint az idei problémákat a gyártás és terjesztés területén, könnyen lehet, hogy az Ace Securitiesnek lesz igaza. Érdeklődve figyeljük majd az eredményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)