Hirdetés

John Wick letarolta a mozitermeket, mindenkit beelőzött

|

Aki esetleg attól tartott volna, hogy a John Wick eposzra már nem kaphatóak az emberek, az nézzen rá a jegyeladási adatokra.

Hirdetés

Keanu visszatért a vászonra a John Wick: 4. felvonással. A film egyelőre mind a kritikusok, mind a rajongók esetében nagyon jól szerepel, John képes volt arra, amire filmvilág összes szuperhőse sem: tökéletes egyességet hozott össze a pontszámokban a 95/95-ös Rotten Tomatoes értékeléssel.

Ami a kasszákat illeti, a bérgyilkosok körének ott sincs oka panaszra. A film már a premiernapon lekörözte az összes korábbi John Wick filmet 29,4 millió dollárral, és a lendülete a következő napokban sem fogyott el. A 4. felvonás 70,6 millió dollárnál tart az első hétvégéje után, amivel messze maga mögött hagyta az összes többi, jelenleg vetített produkciót.

Hirdetés

Ehhez hozzá kell tenni, hogy a jelenlegi nagyobb filmek mind a sokadik hetüket tapossák, de a John Wick 4 az összegzett bevételekben is maga mögött hagyta már most a Shazam! Az istenek haragját (45,2 millió dollár 2 hét alatt), a 65-öt (27,8 millió dollár 3 hét alatt), és a Kokainmedvét (62 millió dollár 5 hét alatt).

A John Wick 4. felvonást már megtekinthetitek a mozikban. Nektek mi a véleményetek a filmről? Megérdemli a sikert?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)