Hirdetés

Jól kezdett a mozikban a Black Adam

|

Nem lesz belőle rekorder, a DC-nek azonban elég lehet ahhoz, hogy a jövőben is számoljon a karakterrel.

Hirdetés

Valószínűleg erre a hétvégére várt a filmipar már a nyár elejétől fogva, hiszen augusztus óta erősen visszaestek a jegyeladások. A forgalom csak mostanában kezd újra felpörögni, először a Mosolyogj tudta újra megmozgatni az embereket, legutóbb pedig A Halloween véget ér vonzott be értékelhető mennyiségű nézőt a mozitermekbe.

Nemrég mozikba került a Black Adam, amiben Dwayne Johnsont figyelhetjük a DC legújabb produkciójában. Szerintünk nem sikerült kiemelkedően a film, a jelek szerint a rajongók viszont szeretik.

A Jaume Collet-Serra által rendezett Black Adam egy durva, 195 millió dolláros árcédulával rendelkezik, ami egy erősen inflálódott kassza, ez azonban egyre gyakoribb az elmúlt időszakban.

Hirdetés

Míg sok film emiatt nem tud anyagilag sikeres lenni, a DC mozijának minden esélye megvan arra, hogy nyereséges legyen, miután csak az egyesült államokban 67 millió dollárt hozott az első hétvégéjén, nemzetközileg pedig további 73 milliót, így máris 140 millió dollár visszajött.

Kellett már a DC-nek egy anyagilag is megtérülő film, miután a Wonder Woman 1984 és a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag is szenvedett a pandémia miatt.

A kérdés már csak az, hogy a következő időszakban is fenn tudják-e tartani az érdeklődést, vagy az első hétvége után bezuhan a forgalom. Miközben a kritikusok inkább negatívan értékelték a filmet, a közönség sokkal megengedőbb, a Cinemascore-on például B+-on áll a film. Ezzel az értékelésen olyan filmekkel osztozik, mint a Doctor Strange az őrület multiverzumában, vagy a Thor: Szerelem és mennydörgés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)