Hirdetés

Az A Way Out készítője annyira elégedett a kiadóval, hogy következő játékát is az EA-re bízza

|

Még nem tudjuk, min dolgozik Josef Fares, de az biztos, hogy hallani fogunk róla az Electronic Artstól.

Hirdetés

Az, hogy az EA az Originals program keretében felkarolt pár független játékfejlesztőt, az egyik legjobb dolog, ami a játékiparban történt. Enélkül valószínűleg nem kapott volna megfelelő figyelmet az Unravel és az A Way Out sem, nem játszhatnánk az Unravel Two-val, vagy nem várhatnánk a Sea of Solitude-ot.

Hirdetés

Az EA viszont saját költségén tolta a játékokat. Az együttműködésről a Hazelight fejese, Josef Fares (akiről a The Game Awards óta tudjuk, hogy nem fogja vissza magát) korábban is pozitívan nyilatkozott, és egy interjúban ismét elmondta, kiváló támogatást kapott a kiadótól. Hozzátette azért, hogy mindegy, milyen kiadóval állapodik meg, csak az a lényeg, hogy a gazdasági részbe beleszólhatnak, az elképzelésekbe nem. Az EA-nél ezt tiszteletben tartják, úgyhogy a partnerség a következő játék esetében is fennáll.

A projektről egyébként annyit tudni, hogy jövő hónapban kezdik el teljes erővel készíteni, de még évekig nem hallunk róla. Nagyobb és hosszabb lesz az A Way Outnál, de nem csak azért, hogy ezt el lehessen róla mondani.

"A következő játékunk hosszabb lesz az A Way Outnál, de ennek kizárólag az az oka, hogy így van értelme. A fejlesztőknek arra kell koncentrálnia, hogy a legjobb játékot készítsék el, nem pedig négyzeteket pipálgatni. Ez egyébként a játékosokra és a kritikusokra is vonatkozik. Miért beszélünk újrajátszhatóságról, amikor igazából senki nem fejezi be a játékokat? Nincs értelme."

Elmondta még, hogy az A Way Outon a játékosok nagyjából fele jutott végig. Szerintünk ez nagy hiba, mindenképp érdemes befejezni, higgyétek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)