Hirdetés

Hazai pályán és nemzetközileg is remek nyitást produkált a Jumanji: A következő szint

|

Nem lehet oka panaszra a Sonynak, nagyon sokan voltak kíváncsiak a 2017-es film folytatására.

Hirdetés

Már világszerte játsszák a mozik a legújabb Jumanji-filmet, amiben ismét visszatérnek az előző felvonás közkedvelt főszereplői, kiegészülve jó pár ismerős színésszel. Az első számadatok alapján pedig úgy tűnik, még mindig vevők az emberek az ilyesféle kalandokra.

Hirdetés

Előző héten debütált a Jumanji: A következő szint, így már meg is érkeztek az első becsült bevételi adatok. Észak-Amerikában nagyjából 60 millió dollárt termelt a film a nyitóhétvége folyamán, világszerte, 34 piac adatait figyelembe véve pedig 85 millió volt ez a szám. Ez utóbbi aztán 152 millióra emelkedett, így mindent összevetve 213 millió dolláros nyitással büszkélkedhet a film, ami bizony elég szép eredmény.

Egyes előrejelzések alapján még arra is van esély, hogy a folytatás meg fogja előzni a Jumanji: Vár a dzsungel bevételeit, ami összesen 962 milliót hozott a készítők konyhájára.

Ti láttátok már a Jumanji: A következő szintet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)