Hirdetés

Jurassic World Evolution - már 1 millió példány fogyott, ennek fele PC-s

|

Az emberiség kezd ráeszmélni arra a megcáfolhatatlan tényre, hogy a dinoszauruszok a világ valaha volt legmenőbb lényei.

Hirdetés

A Jurassic World Evolution június 12-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, azóta pedig folyamatosan az eladási listák első felében hasít. A menedzserjátékból már el is fogyott 1 millió példány.

Hirdetés

Azt is tudjuk már, hogy az egymilliónak jelentős része PC-re ment el. A Steamen már 481 240 játékosa van, és már be is került az 1000 legtöbbet játszott címek közé.

A kritikusoknál nem volt kitörő siker, mivel hosszú távon feltűnik, hogy nincsenek mélységei a cuccnak. Ettől függetlenül egy szórakoztató menedzserjáték, ami láthatóan sokak érdeklődését keltette fel, a számok magukért beszélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)