Hirdetés

Távozik a Sony-tól Kazuo Hirai egykori vezérigazgató

|

A vállalattól 35 év után búcsúzik Kaz, aki már a PlayStation 2 megjelenésénél is bábáskodott, sokat köszönhetünk neki.

Hirdetés

Hivatalos közleményben jelentette be Kazuo "Kaz" Hirai, hogy távozik a Sony elnöki pozíciójából, és nyugdíjba vonul több mint három évtized munka után.

Hirdetés

Hirai 2018 áprilisában mondott le a Sony vezérigazgatói posztjáról, miután hat évet töltött a divízió élén. Előtte 2006-tól Sony Computer Entertainment elnöke volt, de karrierje elején a Sony Music részlegén is dolgozott. Az 58 éves üzletember június 18-án fejezi be a munkát a Sony Corporation elnökeként.

Hirai azért teljesen nem szakad el a Sony-tól. Nyugdíjba vonulása után is szoros kapcsolatban tervez maradni a vezetőséggel, szakértői tanácsadóként fognak rá számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)