Hirdetés

Kétéves a Ghost of Tsushima, lenyűgöző számokkal ünneplünk

|

Milliók indultak hadjáratra a gyönyörű, véráztatta feudális Japánban - és utána nagyon sokan lazultak a sziget fürdőiben.

Hirdetés

A Sucker Punch épp a napokban ünnepli a Ghost of Tsushima megjelenésének második évfordulóját. A PS4 egyik utolsó zászlóshajója jött, látott, és mindenkit megnyert magának, dacára annak, hogy egy teljesen új franchise első tagja volt.

A jeles alkalomra a fejlesztők közzétettek adatokat a játékkal kapcsolatban, és a legizgalmasabb szám mind közül az eladásokra vonatkozik. A Ghost of Tsushimából ugyanis majd' 10 millió példány fogyott már.

Hirdetés

Egyébként az is kiderült, hogy a játékosok összesen 78 millió fotót készítettek, megsimogattak 75 millió rókát, és vagy 95 milliószor fürdőztek onsenekben. A számokat nagyon szép grafikákkal tették közzé, melyek Tsushima gyönyörű látványvilágát is megvillantják

Ami a továbbiakat illeti, arról sajnos nem kaptunk híreket. Hivatalosan egyelőre sem a Ghost of Tsushima 2-t, sem az első rész PC-s változatát nem jelentették be. Reméljük, hogy legalább az utóbbi esetében nem váratnak már minket sokáig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)