Hirdetés

Kétszer annyian játszottak megjelenéskor az Assassin's Creed Valhallával, mint az Odysseyvel

|

A Ubisoft elnöke szerint az Assassin's Creed Valhalla már az első napon elképesztően teljesített.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalos közleménye szerint az Assassin's Creed Valhalla megjelenése kiemelkedő aktivitást eredményezett: kétszer annyian játszottak vele, mint az Odyssey-vel, ami sok mindennek betudható (például annak, hogy most rengetegen otthon vannak), de a Valhalla egyébként mindezeken felül is egy remekül sikerült epizódja a szériának.

Hirdetés

Maga Yves Guillemot, a Ubisoft elnöke beszélt arról, hogy mennyire büszke a csapatra.

"A COVID-19 mellett leszállítani az Assassin's Creed Valhallát hét különböző platformra egy elképesztő eredmény a világ több pontján dolgozó csapatainktól."

Amellett, hogy a viking kaland az Xbox Series X/S egyik legfontosabb nyitócíme, megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Várhatóan a PlayStation 5-ön is nagyot fog majd szólni, de a konzol még csak mától érhető el az első körös piacokon, és egy hét múlva juthat el a világ többi pontjára.

Csirke tesztjében részletesen belement az Assassin's Creed Valhalla erősségeibe és gyengeségeibe, és összességében élvezte az újhullámos trilógia harmadik epizódját. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)