Hirdetés

Előléptették Kevin Feige-t, mostantól ő a Marvel vezető kreatív igazgatója

|

Nem csak a filmek, hanem a képregényes, videojátékos, tévés és animációs projektek is az ő kezében futnak össze innentől kezdve

Hirdetés

Kevin Feige-t eddig úgy ismerhettük, mint a Marvel Studios atyaúristene (prózaibb megfogalmazásban elnöke), mostantól fogva viszont egy sokkal nagyobb feladatot vett a nyakába: ő lesz a Marvel vezető kreatív igazgatója, vagyis minden kreatív munkáról ő dönt, legyen szó akár mozifilmekről, tévésorozatokról, animációs projektekről, képregényekről, vagy épp videojátékokról. 

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Kevin Feige mostantól csak Alan Hornnak és Alan Bergmannak, a Walt Disney Studios két elnökének tartozik beszámolóval. A Marvel Entertainment igazgatója viszont innentől már Feige-nek fog jelenteni, ha bármilyen kreatív kérdésről van szó. Fontos szerkezeti változás az is, hogy a Marvel tévés és animációs részlegei mostantól betagozódtak a Marvel Studios alá. Az tehát a helyzet, hogy az összes elképzelhető médium esetében Kevin Feige fogja kimondani a végső szót, ha történetvezetésről, narratíváról van szó. Akik szeretik a Marvel filmes univerzum mozijait, most biztosan nagyon örülnek, akik pedig esetleg nem kedvelik őket, azok szomorkodhatnak. 

Sok fontos döntés vár Feige-re új pozíciójában, ugyanis a hírek szerint minden jelenleg futó projektet újratárgyalnak, és csak ezt követően hoznak majd végleges döntéseket. Az viszont mindezek fényében teljesen egyértelművé vált, hogy nem Feige fogja váltani 2021-ben Kathleen Kennedy-t a Lucasfilm élén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)