Hirdetés

Kiderült, melyik színész kapta a legjobb bért egyetlen szónyi szövegért

|

Adam Sandler épp csak felfért a nyolcadik helyre, de a lista aranyérmese hatvanhétszer többet kapott egy szó kimondásáért.

Hirdetés

GIGAcalculator.com elkészített egy igazán érdekes felmérést, amiből kiderült, mely hollywoodi sztárok kellett a lehető legkevesebbet dolgoznia a gáziért, azaz ki kapta a legmagasabb fizetést egyetlen szónyi szöveg kamerába mondásáért.

Talán nem túl meglepő, hogy a lista legelső helyén Dwayne Johnson áll, hiszen a Szikla folyamatosan vezetni szokta a legjobban kereső szupersztárok felsorolását is. Az viszont így is hajmeresztő, hogy a Családi bunyó (Fighting with My Family) című filmben (amiben egyébként saját magát alakította) 67 114 dollárt, azaz 21 millió forintot keresett szavanként. 

Hirdetés

A második helyen Angelina Jolie áll, akinek 2014-es Demóna (Maleficent) című filmben 21 194 dollár, vagyis 6,6 millió forint járt egyetlen szónyi szöveg elmondásért. Őt Ben Affleck követi, a top 5-be pedig még Will Smith és Jennifer Lopez fért be.

A további helyezetteket és a pontos, szavankénti béreket az alábbi listán találjátok (a kép kattintás után megnő).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)