Hirdetés

Kiderült, mennyi fogyott eddig az Elden Ringből, a Resident Evil Village-ből és a Stardew Valley-ből

|

A Capcom és a Bandai Namco is elégedett lehet, de ConcernedApe még inkább.

Hirdetés

Aki olvas híreket, az jól tudja, hogy az utóbbi hónapok - sőt, évek - legnagyobb durranása volt a FromSoftware újdonsága, az Elden Ring, amely továbbra is 94 (PC) és 96 (PlayStation 5, Xbox Series X) pontokon tanyázik a Metacriticen, de a Bandai Namco statisztikái alapján nem csak kritikai szempontból számít sikertörténetnek a nyitott világú akció-szerepjáték. 

Hirdetés

A Bandai Namco pénzügyi jelentése szerint a játék eladásai meghaladták a 13,4 millió példányt világszerte - márciusban még csak 12 millió eladásnál tartottak, szóval azóta sikerült még nagyjából 1,4 millió darabot értékesíteni. Emellett a vállalat kifejezte aziránt való érdeklődését is, hogy kiterjesszék az Elden Ring brandet, de nem részletezték, hogy miképpen képzelik el ezt.

De nem csak az Elden Ring fogyott jól az utóbbi időben. A Capcom is pozitív beszámolóval jelentkezett, az eredetileg 2021 májusában megjelent Resident Evil Village-ből ugyanis 6,1 millió kópiát kapkodtak el a játékosok világszerte, az összes platformot beleértve. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Bár az említett játékoknál kisebb volumenű, mégis fontos megemlíteni, hogy tovább szárnyal az egyik közkedvelt indie alkotás, a ConcernedApe által jegyzett Stardew Valley, amelyet összességében több mint 20 millióan szereztek már be, ebből pedig 13 millió példányt a PC-s verzió tesz ki. 

A három közül ti melyik játék eladásaihoz járultatok már hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)