Hirdetés

Kiderült, mennyire érdekli az embereket a World of Warcraft új kiegészítője

|

Az Activision Blizzard negyedéves jelentése szerint ugyan a Dragonflight kezdeti számai gyengébbek, de bőven van miért örülni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands annak idején bankot robbantott. Az Activision Blizzard nagy boldogsággal jelentette be, hogy a kiegészítő csomag minden idők legjobb PC-s indulását produkálta, és nem volt nehéz megfejteni, miért.

A Battle for Azerothot egy katasztrófává kutyulták az életciklusának végére, úgyhogy sokan várták már a megváltást, a COVID-19 járvány miatt pedig mindenki még nagyobb örömmel menekült egy fantasy világba. Ezek után meg is lepődtünk volna, ha a Dragonflight ezt felül tudta volna múlni.

Hirdetés

Az Activision Blizzard beszámolója szerint új kiegészítő gyengébb kezdeti eladásokat produkált, mint a Shadowlands, viszont a közösség visszajelzései nagyon pozitívak, és a nyugati játékosok hajlamosabbak voltak fenntartani előfizetéseiket, mint korábban. Hogy ez a jövőben is így maradjon, a fejlesztőcsapat rendszeres frissítéseket ígért. Mindent egybevetve úgy tűnik, hogy a World of Warcraft: Dragonflight és a Wrath of the Lich King Classic szépen hozzák azt, amit a Blizzard elvárt tőlük: a WoW új éráját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a cégóriást illeti, még a Call of Duty franchise is szóba került, ami egy új fejezettel bővül 2023-ban. Sokan azt feltételezték, hogy ez egy kiegészítő lesz a Modern Warfare 2-höz, de az Activision a 2022-es utolsó negyedévi jelentésében már teljes értékű, prémium felvonásként hivatkozott rá. Ez erősítették meg ezúttal is, továbbra is ködösen.

Szerintetek milyen az új WoW kiegészítő? Vagy ti már az új Call of Duty-t várnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)