Hirdetés

Kiderült, mikor frissül next-genre a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt

|

A CD Projekt RED elárulta, mikorra várhatjuk a két játék PS5-ös és Xbox Series X|S-es kiadásait.

Hirdetés

Lassan egy éve, hogy a Cyberpunk 2077 megjelent, és a CD Projekt RED a lelkünkbe gázolt. A játék azóta sokat javult, de vitatható, hogy eleget-e, és kérdéses, mennyit javít még rajta a csapat a jövőben, mielőtt a DLC-ket a világra szabadítja. 

Némileg biztató, hogy a next-gen verziók megjelenésének halasztásáról szóló üzenetet azzal zárják: "Elnézést kérünk a hosszabb várakoztatásért, de szeretnénk jól csinálni."

Hirdetés

A rövid közleményben leírták, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 PlayStation 5-ös, Xbox Series X|S-es, valamint PC-s frissítése 2022-re fog csúszni, mert a fejlesztőket felügyelő csapat szerint ez a helyes döntés.

A kettő közül előbb a Cyberpunk 2077 érkezik 2022 első negyedévében (tehát legkésőbb márciusban), majd a The Witcher 3 követi a második negyedévben (április és június között). Ennél többet egyelőre nem mondtak.

A CDPR így nem tudja majd meglovagolni a Vaják decemberben debütáló 2. évada által generált felhajtást, de inkább legyen jó a játék, mint hogy ehhez igazítva elsiessék. A frissítések ingyenesek lesznek azoknak, akik rendelkeznek a játékok előző generációs kiadásával.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)