Hirdetés

Kiderült, mit gondol a Ubisoft egy esetleges felvásárlásról

|

Ahogy az is, mennyire elégedett a Far Cry 6, az AC: Valhalla és a Riders Republic eredményeivel.

Hirdetés

2022-ben felgyorsulhatnak a felvásárlások, egyre több kiadó és fejlesztő kerülhet még nagyobb vállalatok ernyője alá, és mivel a Bethesda után az Activision-Blizzardot is az Xbox tulajdonába kerülhet, már bármi elképzelhető. Joggal merült fel a kérdés a Ubisoft legutóbbi pénzügyi beszámolója során, hogy miképpen viszonyulna a kiadó ahhoz, ha valaki ajánlatot tenne.

Yves Guillemot ügyvezető elmondta, hogy elégedett a cég pénzügyi helyzetével, értékesnek tartja rengeteg franchise-át, és nem keresnek aktívan vevőt, de ha valaki ajánlatot tenne, a vezetőség megfontolná azt.

Hirdetés

Tényleg úgy tűnik, hogy nincs veszélyben a kiadóóriás jövője. A Rainbow Six: Siege az elmúlt 12 hónapban további 10 millió játékos érdeklődését keltette fel, az Extraction pedig egyelőre 5 millióig jutott, de ebbe azok is beleszámítanak, akik a Game Pass előfizetőiként darálták a földönkívülieket.

Az Assassin's Creed Valhalla nettó bevételei és mikrotranzakciói 70, valamint 80 százalékkal szárnyalták túl az Odyssey-t, a Far Cry 6 esetében pedig több a játékosonként mért játékidő, valamint a mikrotranzakciós költés elődjéhez mérten. Ugyanez elmondható a Riders Republicról is, amivel többet játszanak és többet költenek benne a játékosok, mint a Steepben - a Ubisoft úgy látja, még sokáig termeli majd a bevételt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A közeljövőben megjelenik a The Division: Heartland, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Assassin's Creed Infinity, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, a Prince of Persia: The Sands of Time remake, illetve pár éven belül megkaphatjuk a Skull & Bonest és az új Star Wars játékot is. Pontos dátum még egyikhez sincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)