Hirdetés

Killing Floor 2 - a fejlesztők kénytelenek fizetőssé tenni a jövőben érkező DLC-fegyvereket

|

A hivatalos indoklás szerint a játék érdekében kell bevezetni a rendszert, aminek nem biztos, hogy örülni fognak a rajongók.

Hirdetés

2016-os hivatalos megjelenése óta elég szép közösség gyűlt össze a Killing Floor 2 köré, többek között annak köszönhetően, hogy a Tripwire Interactive rengeteg ingyenes frissítéssel bővítette a játékot az évek során. Azonban nemrég fontos döntést kellett meghozniuk a srácoknak.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg új pályával, zombival, illetve fegyverrel bővült a Killing Floor 2, így mindenki közösen élvezhette az újdonságokat. Ez viszont hamarosan megváltozik félig-meddig, mivel a játék következő DLC-fegyvereiért már 9,99 dollárt, azaz közel picivel több mint 2900 forintot kell fizetnünk. A csomag a stukkerek mellett öt exkluzív skint is tartalmaz hozzájuk, és ugyan nem lesznek erősebbek, mint társaik, de újszerű élményt kínál majd a használatuk.

David Amata, a Killing Floor 2 projektvezetője egy hosszú Steam-bejegyzésben árulta el, miért volt szükség a fizetős DLC-k bevezetésére. Állítása szerint két megoldás közül választhattak: nagy mértékben csökkentik a játékhoz érkező tartalmakat, vagy új bevételi forrás után néznek. Az a helyzet ugyanis, hogy a jelenlegi stratégiát követve egyszerűen nem tudnák finanszírozni a fejlesztést, így mindenképp elő kellett állni egy megoldással.

Szerencsére ez csak a fegyvereket érinti, így az összes többi tartalom elméletileg továbbra is ingyenes marad. Ti vásárolnátok valódi pénzért fegyvereket a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)