Hirdetés

A Portal és a Left 4 Dead tervezője átment az Electronic Artshoz

|

Új kolléga csatlakozását jelentette be az EA alá tartozó Motive Studios, aki nem más, mint a Valve kötelékében többször is nagyot alkotó Kim Swift. Így pedig még izgalmasabbnak hangzik a kiadó készülő Star Wars játéka.

Hirdetés

Még mindig nagyon keveset hallottunk a Visceral Star Wars játékáról, de azt már elárulta az EA, hogy ezen a projekten dolgozik Jade Raymond új csapata, a Motive is. Ugyan saját játékot még mindig nem jelentett be a kanadai csapat, nemrég hírt adtak egy újabb neves szakember csatlakozásáról.

Kim Swift ma árulta el, hogy ő is a Motive-val dolgozik, az ő neve pedig még a Valve kötelékéből lehet ismerős. Az első Portal mellett mindkét Left 4 Dead játékon dolgozott, azóta viszont nem sokat hallottunk róla. Az Airtight Games kötelékében a Quantum Conundrum készítését vezető csapatot vezette, illetve egy darabig az Amazon játékos divíziójánál dolgozott. A dizájner kreativitását illetően viszont a nagyobb szünet ellenére sem lehet kétségünk, úgyhogy kíváncsian várjuk, mire lesz képes az EA erőforrásaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)