Hirdetés

Korai volt az öröm, Kína újra bezárja a mozikat

|

Alig nyitottak ki az ázsiai ország mozitermei, újra lakat kerül rájuk.

Hirdetés

Mindössze pár nappal ezelőtt számoltunk be mi is arról az örömteli hírről, hogy Kínában régebbi blockbusterekkel élesztik újra a mozikat, amelyek újra kinyithattak. Nos, most úgy tűnik, kicsit elhamarkodott volt ez a döntés.

Hirdetés

The Hollywood Reporter információi alapján ugyanis a mozikat újra be kellett zárni, ezúttal elvileg "csak" egy-két hét erejéig. Az ok természetesen végtelenül egyszerű: bár korábban úgy tűnt, hogy Kínán belül lecsengett a járvány és sikerült azt megfékezni, most újabb betegeket regisztráltak, és az is kiderült, hogy volt, aki az országon kívülről hozta be a koronavírust. A legnagyobb helyi mozilánc képviselői szerint második körben már jóval óvatosabbak lesznek az újranyitással, így pedig csak találgatni lehet, hogy tényleg lekerül-e a lakat a kínai vetítőtermekről pár hét múlva.

Persze azért ne képzeljétek azt, hogy a héten tömegek vonultak moziba Kínában, ez már csak azért sem lehetséges, mert csak valamivel több mint 500 mozi nyitott ki újra, ami az ország teljes mozihálózatának kevesebb mint 5 százalékát jelenti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)