Hirdetés

Egy tavalyi játék jobban fogyott, mint a Kingdom Come: Deliverance

|

Nem sikerült az első helyen nyitnia a briteknél a Kingdom Come: Deliverance-nek.

Hirdetés

Most elég keményen megkavarodott a brit játékeladási toplista. Míg az előző alkalommal a Shadow of the Colossus az élen állt, most a hetedik pozíciót tudta megszerezni, a FIFA 18 pedig 3 helyet javítva újra az élen áll.

Hirdetés

Ez a UKIE szerint annak tudható be, hogy jelentős leárazások voltak elsősorban a switches változat esetében. A Kingdom Come: Deliverance jól nyitott (PC-n hamar meglett a félmillió eladott példány), de dobozosan csak annyi fogyott belőle, hogy az a második helyre legyen elég. A GTA V megint előrébb jött kettővel, a Monster Hunter: World visszacsúszott eggyel, mögötte viszont a Bayonetta 2 switches változata áll az ötödik pozícióban. A UFC 3, a Call of Duty: WWII, a Mario Kart 8 Deluxe és az Assassin's Creed Origins sem hajlandó elhagyni a top 10-et. Íme az elsők, itt a továbbiak.

1. FIFA 18
2. Kingdom Come: Deliverance
3. Grand Theft Auto V
4. Monster Hunter: World
5. Bayonetta 2
6. EA Sports UFC 3
7. Shadow of the Colossus
8. Call of Duty: WWII
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Assassin's Creed: Origins

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)