Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - jött, látott és remekül fogyott

|

Remekül kezdte pályafutását a Warhorse régóta várt szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance, ugyanis digitálisan és dobozos formában is rengeteget kapkodtak el belőle.

Hirdetés

Bár a bugok miatt nem felhőtlen az öröm, mégis megérte négy évet várni arra, hogy megkapjuk a Kingdom Come: Deliverance című szerepjátékot, amelyet Kaci a minap már streamelt is nektek egy kicsit. 

Hirdetés

De a nehézségek ellenére is nagyot ment a Warhorse újdonsága: az egyik dizájner, Daniel Vávra jelentette be Csehország állami közszolgálati televíziójában, hogy a Kingdom Come: Deliverance közel félmillió példánya talált már gazdára, amelyből 300 ezer kópia a Steamen kelt el, több mint százezret pedig a boltok polcairól kapkodtak le a játékosok. A statisztikák szerint egyébként volt olyan időpont, amikor egyszerre több mint 75 ezren játszottak vele a Valve rendszerében. 

A stúdió nyilván úgy örül ennek az eredménynek, mint majom a farkának, de azért Vávra hozzátette, hogy az igazán nagy mérföldkő az egymilliós eladás lenne számukra. Ilyen rajttal nem lehetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)