Hirdetés

Kingdom Hearts III - erősen nyitott Sora és a Disney-karakterek legújabb kalandja

|

Máris fontos mérföldkövet hagytak maguk mögött az eladások.

Hirdetés

A mai napon a Square Enix büszkén jelentette be, hogy immár több mint 5 millió példányt szállítottak le a Kingdom Hearts III-ból világszerte. 

Hirdetés

Ebbe a számba nem csak a boltok polcaira felkerült játékok számítanak bele, hanem a digitális eladások PlayStation 4 és Xbox One kiadások esetében is. Ez elég szép teljesítménynek mondható, hiszen a játék nem is olyan régen, egészen pontosan január 29-én jelent meg (Japánban négy nappal korábban). Ezen adatok fényében pedig a Kingdom Hearts III lett az egész sorozat leggyorsabban fogyó epizódja, a rajongók a jelek szerint azonnal bele akarták vetni magukat Mickey egérék legújabb nagy meséjébe. 

Ti próbáltátok már a Kingdom Hearts III-at? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)