Hirdetés

Kétszer olyan jól nyitott a Kingdom Hearts III, mint a Kingdom Hearts II

|

Igaz, az 2006-ban jelent meg, amikor még kicsit más volt az ipar. A sorozat új része könnyedén felugrott a brit eladási toplista élére.

Hirdetés

Az elmúlt hét legfontosabb játéka (vagy hát igazából az egyetlen fontos játéka, ha nem számítjuk a PC-re 1-jén megjelent Ace Combat 7-et, ami konzolon hetekkel korábban debütált) miatt a várakozásoknak megfelelően bedöntötték a vásárlók a brit játékboltok pultjait.

Hirdetés

Ezzel a dobozos eladásokat tekintve (egyébként 82% PlayStation 4-es, a maradék Xbox One-os példány volt) azonnal az élre tört a Kingdom Hearts III, a második helyre taszítva a Resident Evil 2-t. Mögöttük nem lett nagy átrendeződés a top 10-ben. Igaz, hogy egyedül a Grand Theft Auto V maradt a helyén, de mindegyik csak egyet-kettőt lépett előre vagy hátra. Az Ace Combat 7 a 11. helyre esett, a Spyro Reignited Trilogy vette át a helyét.

A top 40-et itt találjátok.

1. Kingdom Hearts III
2. Resident Evil 2
3. Red Dead Redemption 2
4. FIFA 19
5. Call of Duty: Black Ops 4
6. New Super Mario Bros. U Deluxe
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Super Smash Bros. Ultimate
9. Grand Theft Auto V
10. Spyro Reignited Trilogy

Ti is lecsaptatok a KHIII-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)