Hirdetés

Leépítés indult a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kirúgott fejlesztőcsapatánál

|

Egy héttel a Hardsuit Labs leváltása után újabb csapás érte a stúdiót.

Hirdetés

A World of Darkness rajongók türelmetlenül várják a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenését (főleg az ugyanebben az univerzumban játszódó és felemásra sikerült Werewolf: The Apocalypse - Earthblood után), de arra sajnos még hosszú ideig nem számíthatnak. A projekt már többször is elhalasztásra került az évek során, kulcsemberek távoztak a fejlesztők közül önként vagy segítséggel, és a koronavírus-járvány sem segítette a munkálatokat.

A kegyelemdöfést aztán múlt héten az vitte be, hogy a játékot kiadó Paradox Interactive nemes egyszerűséggel leváltotta a fejlesztőcsapatot, felfüggesztette az előrendeléseket és elhalasztotta a megjelenést, így 2021-ben már biztosan nem készül el. 

Hirdetés

Ennek értelmében többé nem a Hardsuit Labs (Blacklight: Retribution) felel a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztéséért, azt egy teljesen új brigád fejezi be. Ezzel azonban nem ért véget a cég megpróbáltatásai, ugyanis azóta több munkatárs is elbocsátásra került. A Twitteren megjelent posztok szerint számos alkalmazott egyik napról a másikra elvesztette az állását, az egyikőjük, Samantha Wallschlaeger szerint a leépítések legfőképpen a narratíváért felelős gárdát célozták, de a beszámolók alapján sokan mások is érintettek. 

A Hardsuit Labs egyelőre nem erősítette meg az elbocsátásokat és az sem világos, hogy pontosan hány munkatársat érintett a kemény döntés, de az valószínűsíthető, hogy a szélnek eresztett munkatársak nem sokáig maradnak meló nélkül: a tweetek alatt máris számos ajánlatot kaptak, köztük az IO Interactive, a Massive vagy éppen a Hidden Path Entertainment egyes pozícióira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)