Hirdetés

Kiszivárogtak a Capcom tervei a következő négy évre

|

A hackertámadás következményeképp kiderült, hogy milyen címekkel készül a kiadó.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt támadás érte a Capcom szervereit, aminek köszönhetően például a Resident Evil Village megjelenési dátuma is kiszivárgott. A kiadó jelenleg több, nagyobb címen is dolgozik, így a Resident Evil mellett már a Monster Hunter Rise is közeleg, de egy ekkora cégnek jellemzően több be nem jelentett projektje is készül. Nem meglepő hát, hogy a hackerek több címet is találtak.

A fejlesztés alatt lévő játékok között ott van egy Resident Evil Outrage (2021. negyedik negyedéve) és egy Resident Evil Hank (2024. negyedik negyedéve) című projekt, de készül a Resident Evil 4 remake-je is, amire a szivárgás szerint 2022. negyedik negyedévében számíthatunk.

Hirdetés

Mindezek mellett készül a Final Fight (2024. második negyedéve) és a Power Stone remake-je is.

Folytatások terén érkezik a Dragon's Dogma 2 (2022. második negyedéve), a Monster Hunter 6 (2023. második negyedéve) és a Street Fighter 6 (2022. harmadik negyedéve), aminek ráadásul már az Ultra kiadását is betervezték 2024. negyedik negyedévére.

Mivel ezek meglehetősen távoli megjelenések, a koronavírus pedig mindenhol a feje tetejére állított mindent, így nem érdemes az megjelenési időket készpénznek venni.

Egyébként sem fogadnánk a nagyobb tételben arra, hogy a fentiek meg fognak jelenni valaha. Még ha a lista valódi is, játékprojektek jönnek-mennek a tervezőasztalról.

Érdemes hozzátenni, hogy ugyan mi most jót csámcsoghatunk a szivárgásokon, a kikerült projektlista komoly fejfájást fog okozni a Capcom kollégáinak. Mindennek tetejében az ott dolgozók adatai is veszélybe kerültek mintegy 350 000 játékos adataival együtt.

Szeretnénk mi örülni a belsős infóknak, de így nehéz őszintén mosolyogni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)