Hirdetés

Kojima szerint nem lett bukás a Death Stranding

|

Bár hivatalos eladási adatokat nem tudunk, a fejlesztő állítása alapján úgy tűnik, megtérült a befektetés.

Hirdetés

Nem plakátolta tele a várost a Death Stranding eladási számaival a Sony, és valószínűleg nem is fogyott úgy a játék, mint a God of War vagy a Spider-Man. Ezzel nincs gond: játékmenetével, témájával, sztorijával eleve nem tömegre lőttek, Norman Reedus meg önmagában kevés ahhoz, hogy egy játékot sikerre vigyen.

Hirdetés

Kojima most egy interjúban azt nyilatkozta, hogy sikerült kitermelni a fejlesztési költségeket, és elég pénzük van ahhoz, hogy elkezdjék a következő projekt előkészítését. Ráadásul júliusban jön a PC-s változat, amitől szintén sokat remélnek. 

Az eladási számokról annyit tudunk, hogy az Egyesült Királyságban dobozosan (ami még mindig az összeladás kb. felét teszi ki a nagy játékok esetében) nem startolt olyan jól, mint a PlayStation másik nagy tavalyi játéka, a Days Gone, és első hetében nagyjából annyira volt kelendő, mint a The Order 1886 és a Bloodborne. Az Egyesült Államokban 2019 novemberének hetedik legjobban fogyó játéka lett.

A Kojima Productions következő játékáról még semmit nem tudni, Kojima elmondása szerint a korai tervezési fázisban jár. Ugyanakkor dühös azért, mert egy nagy projektjét lelőtték, de erről sem mondott részleteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)