Hirdetés

Komoly átalakulás zajlik a Gearboxnál

|

A Borderlandsről is ismert stúdió vezetősége másképp fog dolgozni a továbbiakban.

Hirdetés

Az elmúlt tíz évben a Borderlands játékokon kívül semmi értékelhetőt nem tett le az asztalra a Gearbox Software, de a loot shooterekkel kárpótolta a játékosokat, és a Tiny Tina's Wonderlands is meglepően jónak, egyedinek tűnik. A most életbe lépett változtatások remélhetőleg több minőségi játékot eredményeznek majd, de nem tudjuk még, pontosan mire számíthatunk.

Ami biztos, hogy a játékfejlesztést végző Gearbox Software éléről leköszön a társalapító Randy Pitchford, helyét pedig Steve Jones, a korábbi technológiai vezető veszi át.

Hirdetés

Pitchford is marad a cégnél, az anyavállalat irányítását elnök-vezérigazgatóként továbbra is ő végzi, de figyelmét innentől elsősorban a filmeknek és sorozatoknak szenteli a most megalapított Gearbox Studios fejeseként. Ha kell, kreatív vezetőként visszatér a játékfejlesztéshez.

A Gearbox nemrég az Embracer Group kötelékébe került, ahova számos egyéb cég mellett a THQ Nordic és a Deep Silver is tartozik. A Tiny Tina's Wonderlands-szel párhuzamosan több más játékot is fejlesztenek, köztük egy új Brothers in Armsszal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)