Hirdetés

Szép bevételt hoznak a Konami konyhájára a mobiljátékok

|

Jól teljesít a japán óriás, köszönhetően részben a mobilos piacból származó profitnak.

Hirdetés

Ugyan a Konami kezében lévő Metal Gear-széria teljesen más irányt vett, mióta a vállalat szélnek eresztette Hideo Kojimát, továbbra is remekül megy az üzlet a japánoknak, ami leginkább annak köszönhető, hogy PC és konzolok mellett mobilokra is kiadtak számos alkotást.

Hirdetés

A Konami profitja 30.2%-kal növekedett a 2017. december 31-ig tartó 9 hónap alatt, a bevétel pedig 9%-kal, így nagyjából 1.6 milliárd dollárt termelt a japán vállalat ez idő alatt. A kiadó különböző divíziói közül pedig a Digital Entertainment volt a legnyereségesebb.

A mobilos piacon is remekül teljesítettek a japánok, a PES 2018-at például már 80 millióan töltötték le, de a Yu-Gi-Oh! Duel Links is elég népszerű a maga 60 milliós letöltésével.

Kíváncsian várjuk, miként teljesít a továbbiakban a Konami, és persze azt, milyen lesz a Metal Gear Survive.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)