Hirdetés

Új konzolos címen dolgozik a Konami

|

Annyit mondtak, hogy egy világszerte ismert brandről van szó, ami nem Metal Gear Solid és nem is Silent Hill.

Hirdetés

Ez a konzolgeneráció játékfelhozatalban igen csöndes volt a Konami részéről; a rendszeresen érkező Pro Evolution Socceren kívül nagyjából csak pár Metal Gear , egy Yu-Gi-Oh és a Super Bomberman R játékkal örvendeztették meg a nagyérdeműt, pedig akadna még néhány jól ismert IP a vállalat tarsolyában.

Hirdetés

A legutóbbi pénzügyi jelentésük alapján a bevételük nagy részét a PES-széria és a mobilos költések teszik ki, de a Konami európai részlegének igazgatója, Masami Saso elmondta, hogy nem feledkeztek el a konzolokról, sőt igazából most is dolgoznak valamin:

Mi hiszünk abban, hogy a felső kategóriás konzoljátékok a legfontosabbak, még akkor is, ha új platformok jelennek meg a piacon. Törekszünk a kihívásra és az innovatív ötletekre, technológiákra a konzolos játékainkon belül, amiket a legtöbb platformra megpróbálunk elhozni, éppen ezért továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a konzolokra. Ezen felül tervezzük kibővíteni a portfóliónkat. Az olyan multiplatform címeken kívül, mint a PES vagy a Yu-Gi-Oh, a terveink között szerepelnek egyéb világszerte ismert IP-khez kötődő projektek is.

Azt is elmondta, hogy kiemelten fontosnak tartják a konzolos játékokat, hiszen az ezekhez kifejlesztett technológiák teszik lehetővé, hogy a mobilos piacon is minőségi alkotások születhessenek. Azt tudjuk, hogy idővel Switchre jön a Hyper Sports R, melyet tavaly jelentettek be, de valószínűleg nem erre gondolt Saso.

Ti melyik Konami címnek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)