Hirdetés

Véget ér a Konami és az UEFA partnerkapcsolata

|

A sportszövetség szerdán jelentette be, hogy közös megegyezéssel véget ér a 10 éves együttműködés.

Hirdetés

A Konami és az UEFA kapcsolatának hivatalosan a 2018-as Bajnokok Ligája döntő, vagyis május 26. után lesz vége.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a BL-meccsek alatt ezután már nem fogunk Konami feliratos molinót látni, a Pro Evolution Soccer sorozat következő részeiben már nem lesz elérhető sem a Bajnokok Ligája, sem pedig az Európa-liga. Elég nagy érvágás a sorozat számára, hogy a két legnagyobb európai klubbajnoksághoz elvesztették a licencjogokat. Nem lenne meglepő, ha a rivális FIFA megpróbálna lecsapni rájuk.

A Konami márkaigazgatója, Jonas Lygaard elmondta, hogy emiatt más irányokba indulnak el a PES játékmódjaival, illetve megpróbálnak más módon együtt dolgozni az UEFA-val, hiszen a két cég kapcsolata továbbra is szoros maradt. A Konami egyébként hosszú távú szerződést kötött David Beckhammel, illetve Usain Bolt is felbukkan a játékban.

Az UEFA marketingigazgatója, Guy-Laurent Epstein szintén jó szavakkal illette a 10 éves kapcsolatot, és bízik benne, hogy a nemzetközi csapatok licenceit illetően a jövőben is együtt tud dolgozni a két vállalat.

Ti mit gondoltok, mi lesz így Pro Evolution Soccer jövője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)