Hirdetés

Könnyen az egész Netflix legsikeresebb sorozata lehet a Wednesday

|

Tovább hasít a Wednesday, már saját korábbi rekordját is megdöntötte.

Hirdetés

A Wednesdayről írt kritikánkban külön kitértünk arra, hogy elképesztő nézőszámokat produkált a Jenna Ortega főszereplésével készült Addams Family spin-off széria, hiszen a sorozatot a bemutató hetében 341,2 millió órán át nézték a sorozatot az előfizetők, a korábbi rekorder Stranger Things negyedik évadot pedig "csak" 335 órán át (ugyancsak az első héten). Nos, a jelek szerint az érdeklődés nem lankadt, sőt igazából még tovább növekedett, ugyanis a Wednesday saját korábbi rekordját megdöntve még durvább 7 napos számokat tud már felmutatni. 

November 28. és december 4. között ugyanis nem kevesebb mint 411 millió órán át pörgött az otthonokban a Wednesday sorozat. A bemutató napjától nézve ez a szám 752,5 millió órát mutat, ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy minden idők összesítette toplistáján is dobogós, harmadik helyen áll a Wednesday.

Hirdetés

Tim Burton sorozatát a Jeffrey Dahmer - Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori és a Stranger Things negyedik évada előz meg egyedül. Előbbi 856,2 millió nézett órát szedett össze 28 nap alatt, az utóbbi pedig 1,35 milliárdot. A Wednesday november 23-án debütált, szóval még bőven van ideje az eddigieknél is előrébb kúszni a 28 napos toplistán, konkrétan félidőnél tart, december 21-én kell majd összevetni a számokat az említett ezüst és aranyérmessel. 

Szerintetek végül sikerül a Wednesdaynek a Jeffrey Dahmer-sorozatot és a Stranger Things negyedik évadot is lenyomni?

A szériáról készült kritikánkat ide kattintva tudjátok megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)