Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a PC-seknek is elérhető lesz a GTA Online havi előfizetése

|

Úgy tűnik, nem csak a Grand Theft Auto V és Online legújabb változatának újításait, de a GTA+-t is megkapja a PC-s tábor.

Hirdetés

Nem arattak osztatlan sikert a játékosok körében a Grand Theft Auto V és GTA Online PlayStation 5-ös, valamint Xbox Series X|S-es változatai, mivel annak ellenére, hogy pénzt kértek értük, nem nyújtottak sok extrát. A GTA Online-ban exkluzív tartalomként szerepel a fejlettebb autótuning, amit egyelőre még a PC-sek sem élvezhetnek.

Egy álláshirdetés alapján úgy tűnik, ez nem marad így sokáig, ami egyáltalán nem lenne meglepő, mivel jelen pillanatban is közel 60 ezren játszanak a Steamen.

Hirdetés

A Rockstar Games oldalán a GTA+ előfizetésekhez keresnek termékmenedzsert, aki, mint azt a szöveg írja, levezényli "a funkciók bevezetését saját boltjainkban és a PC-s alkalmazásunkban". Ez alapján lehet, hogy az implementálás még odébb van, de nem kizárt az sem, hogy az új munkatársra a hosszú távú célok eléréséhez lesz szükség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A GTA+ előfizetés havi kb. 2000 forintért minden hónapban 500 ezer GTA$-t, ingatlanoknál és járműveknél érvényesíthető kedvezményeket, korai hozzáférést és exkluzív tartalmakat, öltözékeket, festéseket, GTA$- és RP-gyűjtést gyorsító bónuszokat, valamint értékesebb Shark Cardok megvásárlásának lehetőségét kínálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)