Hirdetés

Közepesen nyitott a Mafia: Definitive Edition, Mariót nem tudta lenyomni

|

A brit játékeladási toplista harmadik helyét szerezte meg a Mafia remake, az élen ismét a Super Mario 3D All-Stars áll.

Hirdetés

Aki rendszeresen követi a brit játékeladási toplistát, az már bizonyára tudja, hogy érdemes óvatos következtetéseket levonni ennek láttán, ugyanis továbbra is csak dobozos eladásokat összegez a GfK, a digitális értékesítés pedig egyre népszerűbb. Ráadásul a Switch-tulajok körében valamiért (talán a helyhiány miatt, talán a használtjáték-piac okán) még mindig kiugróan sokan választják a dobozos kiadásokat, ezért a Nintendo játékai állandó szereplők még évekkel a megjelenésük után is.

Ezen a héten a limitált példányszámban forgalmazott Super Mario 3D All-Stars állt fel a dobogó legfelső fokára, amely a hónap dobozosan legkelendőbb játéka lett az Egyesült Királyságban, megelőzve a most második helyen álló Marvel's Avengerst.

Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition a harmadik lett, a Mafia Trilogy pedig a hatodik, de a viszonylag alacsony ár is a digitális értékesítés felé terelhette a játékosokat. A SteamCharts adatai alapján egyébként az egyszerre játszók száma elérte a 36631-et, ami nem rossz teljesítmény egy egyjátékos játéktól PC-n. A WWE 2K Battlegrounds máris kiesett a top 10-ből, a PES 2021 pedig egyenesen a 34. helyig zuhant a kilencedikről.

A héten érkezik a Star Wars Squadrons és a Crash Bandicoot 4, azok megkavarhatják még az állást. Az aktuálisan legfrissebb lista a következőképp néz ki:

  1. Super Mario 3D All-Stars
  2. Marvel's Avengers
  3. Mafia: Definitive Edition
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Mafia Trilogy
  7. Minecraft Dungeons
  8. Tony Hawk's Pro Skater 1+2
  9. Minecraft (Switch)
  10. Grand Theft Auto V
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)