Hirdetés

Központi pénzügyi döntés miatt kerülhetett le az HBO Maxról A besúgó

|

A szolgáltató amerikai vezetősége hozta meg a döntést, amit nem befolyásoltak a helyi nézettségi eredmények.

Hirdetés

A magyar előfizetők legnagyobb meglepetésére ezen a héten szerdán eltűnt az HBO Max kínálatából az utóbbi hónapok egyik legnépszerűbb sorozata, A besúgó, ami a remek nézettségi mutatók mellett még nagyszerű kritikákat is kapott. A magyar műsor mellett a streaming szolgáltató több európai gyártású sorozatot is eltüntetett, a hivatalos vállalati kommunikáció alapján ennek oka az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítése volt.

Kiderült, hogy a döntést nem a magyar, és nem is a regionális vezetés hozta meg, hanem az HBO Max amerikai központja, amely pénzügyi mutatók alapján mérlegelt.

Hirdetés

Pinczés-Pressing Ádám, az HBO Max Magyarország sajtókapcsolati munkatársa megerősítette a 24.hu-nak, hogy A besúgó nem a nézettségi eredmények miatt került ki a kínálatból, hiszen itthon áprilisban és májusban is a platform legnézettebb műsora volt.

A sorozat tehát az Időbevándorlók (Beforeigners) két évadával, az Apanapok (Czech It Out), a Foodie Love, az Árnyak (Umbre) 3. évadával, a Szexi svédek (Lust), az Eszmélet (Sleepers) és az Aranyélet 3. évadával együtt az amerikai központi pénzügyi döntés áldozata lett, mivel a Discovery vette át az irányítást a teljesen eladósodott Warner Media felett, így születhetett meg ez a groteszk döntés, mivel még cégcsoporton belül is fizetnek a régiók licencdíjat egymásnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nem tudni, hogy az HBO Max kínálatába a közeljövőben visszakerülnek-e ezek a sorozatok, viszont a hazai tartalomgyártás nem fog leállni. Rubin Kristóf produkciós cége egy saját gyártású magyar reality fejlesztésén dolgozik, illetve az európai régióban több műsor készítése is tervben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)