Hirdetés

Bezár a Boss Key Productions, a LawBreakers és Radical Heights fejlesztője

|

Több mint fél éve a levegőben volt már, most bekövetkezett: Cliff Bleszinski fejlesztőcsapata nincs többé. A játékok viszont maradnak.

Hirdetés

Az egész kálvária valamikor tavaly augusztus elején kezdődött, amikor megjelent a LawBreakers, és nem talált közönségre. A srácok hangoztatták, hogy nyugi, majd jó lesz, aztán valahogy csak nem lett.

Hirdetés

Április elején végül a Boss Key is beismerte, hogy mellélőtt, de nem hagyta el teljesen a játékot. Viszont ugyanakkor kitolta a Radical Heightst az amúgy is erősen telített battle royale piacra, és valószínűleg ők sem tudták, mit reméljenek ettől.

Cliff Bleszinski ma Twitteren jelentette be, hogy a Boss Key Productions megszűnik. Elmondta, hogy bár a LawBreakers jó játék volt, nem sikerült befutnia, a Radical Heights pedig jó fogadtatása ellenére is megkésett, és nem tud igazán versenybe szállni. Ő maga visszavonul egy időre, elgondolkodik a múlton, a családjára fókuszál, és reméli, hogy valamikor újra munkába állhat. A végére hozzátette még, hogy az RH szerverei továbbra is üzemelnek. Fejlesztőcsapat nélkül nincsenek nagy reményeink azzal kapcsolatban, hogy ez a helyzet sokáig így marad, vagy hogy nem szivárognak el a játékosok nagyon hamar.

Lehet, hogy ha CliffyB visszatér, nagyot robbant; elvégre fűződik a nevéhez egy Unreal Tournament és egy Gears of War franchise is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)