Hirdetés

Leáll a FarmVille, az évtized egyik legfontosabb játéka

|

Tizenegy évvel megjelenése után a Zynga búcsút int neki, de már készül a folytatás.

Hirdetés

Még a Facebook is nagyon fiatal volt, amikor a Zynga legnagyobb hatású játéka, a FarmVille elstartolt a közösségi oldalon. Hamar a platform legnépszerűbb játéka lett, 2010 márciusában 83,76 millióan játszottak vele havonta, a napi aktív felhasználók száma pedig a 35 milliót közelítette. Miután 2011-ben elült a lelkesedés iránta, 2012-ben megjelent a már mobilokra is elérhető FarmVille 2, de a fejlesztők életben tartották az első részt is.

Most azonban eljött a búcsú ideje. November 17-éig még lehet vásárolgatni benne valódi pénzért, és december 31-éig játszható marad, ekkor viszont bezár a pajta, mivel megszűnik az Adobe Flash támogatása.

Hirdetés

Annyira azért nem kell elkeseredni: a FarmVille 2 továbbra is működni fog, és még idén megjelenik a FarmVille 3 is. Mégis, lezárul ezzel egy fontos korszak, szabad könnyeket ejteni.

A FarmVille 3-ban az állatokon lesz a hangsúly, de ugyanúgy vethetünk, arathatunk, dekorálhatunk, mint eddig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)