Hirdetés

Leállt az Xbox One X és az Xbox One S All-Digital gyártása

|

A meglévő felhasználókat nem akarja az Xbox Series X vásárlására kötelezni a Microsoft, de az újakat már inkább annak irányába terelné.

Hirdetés

Jellemző, hogy a konzolgyártók az új gépek startját követően még néhány évig a régieket is forgalomban tartják, mert ezekre is van kereslet. Az Xbox 360-at például csak 2016 áprilisában vették le a gyártósorról, holott az Xbox One első változata 2013 novemberében került piacra.

Hirdetés

Az Xbox One S-t ugyan még gyártani fogja a Microsoft, de az Xbox One X-ből és az Xbox One S All-Digital Editionből nem készül több. A kiadó úgy gondolja, ez a dolgok rendje, de arra nem adott magyarázatot, miért pont a gyengébb One S-t tartja meg, és az erősebb X-et engedi el - valószínűleg azért, hogy tényleg érezhető legyen a különbség a One és a Series X között. A jelenleg boltokban lévő példányok még bizonyára a polcokon maradnak, de ez a viszonteladóktól is függ (akik nyilván meg akarnak szabadulni tőlük némi haszon reményében).

Az is elképzelhető, hogy annak, aki nem tud majd megfizetni egy Xbox Series X-et, vagy egyszerűen nem vágyik csúcsminőségre, ott lesz a Lockhart kódnéven emlegetett kisebb gép, amit várhatóan augusztus folyamán mutatnak be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)