Hirdetés

Leépítéssel kezdődik az év Peter Molyneux stúdiójánál

|

Az örök ígérgető Peter Molyneux még 2012-ben alapította a 22Cans nevű stúdiót, igazán maradandót viszont azóta sem sikerült alkotnia a csapattal.

Hirdetés

Peter Molyneux, aki a videojátékipar egyik legnagyobb álmodója idén 9 éve alapította a guildfordi székhelyű 22Cans stúdiót, hogy ott alkosson valamit, ami sokkal kevésbé lesz izgalmas, mint azt az ígéretei alapján gondolnánk. Korábban a Bullfrog Productions és a Lionhead Studios is alkalmazta, az ott elért sikereket azonban az elmúlt időszakban megközelítenie sem sikerült.

GameIndustry.biz beszámolója szerint nem indul jól a 2021-es év a 22Cans alkalmazottjainak, ugyanis a stúdiónál leépítésre kell számítani. Ugyan a pontos számokról még nincs információ, soha nem jelent jót, ha egy fejlesztőcsapat a stáb felbontására kényszerül.

Hirdetés

A 22Cans berkein belül most is folyik a munka, jelenleg szimulátor játékon dolgoznak PC-re, mely a Legacy névre hallgat, további információt azonban még nem árultak el róla. A csapat szóvivője elmondta, a leépítés nem lesz negatív hatással a munkálatokra.

A cég azt ígéri, nem engedi el teljesen az elbocsátott alkalmazottak kezét, arra fognak törekedni, hogy segítsenek a fejlesztőknek máshova, szakmán belül elhelyezkedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)