Hirdetés

Legalább öt nagy játékot kiad a Ubisoft egy éven belül, de a Skull & Bonest még nem

|

A legfrissebb pénzügyi jelentésből nagyjából képet kaptunk arról, mik a Ubisoft tervei az idei évre.

Hirdetés

Nagyon jónak kell lennie a Skull & Bonesnak, ha már ennyi idő és energia elmegy rá, de valószínűleg nagy reményeket fűz hozzá a Ubisoft, ha még mindig nem engedi el. A 2017-es E3-on leleplezett játékot teljesen újrakezdték, valószínűleg részben azért, mert beelőzte a meglepően nagy sikert arató, több tartalmat és változatosabb játékmenetet kínáló Sea of Thieves, és jelen állás szerint még jó ideig nem készül el.

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentésében röviden említették, hogy a 2022-23-as pénzügyi év során, azaz jövő év április 1. és 2023. március 31. között jelenhet meg, de nem fogadnánk arra, hogy ezt sikerül tartani.

Hirdetés

Az viszont esélyesnek tűnik, hogy a Far Cry 6, a Rainbow Six Quarantine (vagy Parasite, vagy bárhogy is fogják hívni végül), a Prince of Persia remake, a Riders Republic és a The Division: Heartland legkésőbb 2022. március 31-éig befut. Ez utóbbit 2022-re ígérték eleve, és a sorozat korábbi részei is tavasszal debütáltak. 

Jön még néhány kisebb, meg nem nevezett újdonság, a Roller Champions, illetve számíthatunk több, minőségi free-to-play játékra is. Az Avatar, a Beyond Good & Evil 2, és a Massive készülő Star Wars játéka messzebb lehet, de remélhetőleg sokkal többet fogunk majd tudni a júniusi Ubisoft Forward után.

A kiadó egyébként másokhoz hasonlóan szép időszakot zárt: az Assassin's Creed franchise bevételei 50%-kal emelkedtek az előző pénzügyi évhez képest (nyilván azért, mert most jött új játék, akkor meg nem), és 20%-kal több lett a PC-s és konzolos játékosok száma. A The Division játékok együtt 40 millió játékost csábítottak magukhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)