Hirdetés

Legalább öt új játékot akar kiadni az Xbox egy éven belül

|

Túlszárnyalná eddigi legeredményesebb évét a Microsoft videojátékos részlege.

Hirdetés

Még aludhatunk néhányat, mielőtt a Microsoft a vasárnapi Xbox & Bethesda Games Showcase alatt ellövi a puskapora javát (amit majd jövő kedden megfejel még egy műsorral), de akadt a cégnek pár bejelenteni valója, amivel nem akart addig várni. Ilyen például az okostévés Xbox alkalmazás, amivel az Xbox Game Passba integrált felhőszolgáltatást használva konzol nélkül is játszhatunk, igaz, első körben csak a Samsung meghatározott készülékei támogatják ezt.

De az sem érdektelen információ, hogy végre Magyarországon is elérhető az Xbox Design Lab, ami azt jelenti, hogy mindenki megtervezheti álmai kontrollerét. Kiderült még, hogy jönnek a demók az Xbox Game Passba, továbbá azt is megtudhattuk, mihez kezdhetünk megvásárolt játékainkkal a felhőben, és milyen újdonságoktól lesz még jobb élmény a játék Windows 11-en.

Hirdetés

Ami pedig a közelgő játékbemutatókat illeti, egy közleménnyel sikerült fokoznia a várakozást a Microsoftnak.

"A legutóbbi pénzügyi év során 5 játékot jelentettünk meg konzolra, PC-re, és tettünk elérhetővé a felhőn keresztül. Minden adott ahhoz, hogy a következő pénzügyi évben elérjük, sőt túl is szárnyaljuk ezt a számot."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Magyarán 2022. július 1-je és 2023. június 30-a között 5 játékra számíthatunk az Xbox Game Studios, illetve a Bethesda csapataitól. E pillanatban a legvalószínűbb, hogy a 2023 első felére halasztott Starfied és Redfall párosa köztük lesz, akárcsak az új generációs Forza Motorsport, ami még idén befuthat, de az Avowed, a Pentiment és Gears of War remaster kollekció megjelenését sem zárnánk ki ebben az időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)