Hirdetés

The Legend of Zelda: Link’s Awakening - a leggyorsabban fogyó Nintendo-cím lett idén Európában

|

A játékosok még mindig vevők a klasszikus játékok modernizálására.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Nintendo nem tud hibázni, főleg akkor nem, ha a The Legend of Zeldáról van szó. Link klasszikus kalandjának újrakevert kiadása is erről tanúskodik, hiszen meghódította Európát.

Hirdetés

A Nintendo a Twitteren jelentette be, hogy az 1993-ban a Game Boy-ra megjelent Link's Awakening remake-je a 2019-es év leggyorsabban fogyó Nintendo-játéka lett Európában. A cég ugyan pontosabb adatokat még nem közölt, Link kalandja olyan címeket utasított maga mögé idén, mint a Super Mario Maker 2, a Fire Emblem: Three Houses vagy az Astral Chain.

A Nintendo idén még két komolyabb címmel készül a Switch szerelmeseinek, a Luigi's Mansion 3 vagy a Pokémon Sword és Shield talán még rálicitálhat a Link's Awakening remek piaci szereplésére.

Ti le merészkedtetek már a Link's Awakening katakombáiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)