Hirdetés

Lelép a YouTube Gaming vezetője, hogy a blockchainnel foglalkozzon

|

Ryan Wyatt nyolc év után távozik a YouTube kötelékéből.

Hirdetés

Ryan Wyatt már két, a videojátékokhoz kapcsolódó iparágban is jelentős vezetői szerepet töltött be, most pedig úgy tűnik, egy harmadikban tör hasonló babérokra. Az e-sport területén úttörőnek számító Major League Gaming után a YouTube csapatát is erősítette, ahol kifejezetten azért felelt, hogy a videojátékos tartalmak tekintetében előreléphessen a platform. Igaz, ebben a versenyben tavaly hátracsúszott a Google videós platformja, nem biztos, hogy ezért távozik posztjáról Wyatt.

Hirdetés

A kilépését bejelentő üzletember ugyanis egy potenciálisan még nagyobb bevételeket hozó területre, a blockchain világába igazol át. A közeli jövőben a Polygon (aminek nincs köze a videojátékos híroldalhoz) a technológiához nem kapcsolódó tevékenységeiért felelős ügyvezetője lesz; ez a cég fejlesztőknek nyújt egy olyan szolgáltatást, amivel elmondásuk szerint olcsón és jó teljesítménnyel férhetnek hozzá az Ethereum hálózat előnyeihez.

Így Wyatt saját Twitter-üzenete szerint a "Gaming, szórakoztatás, a divat, a hírek, a sport területén és sok másban" vezeti majd a Polygon munkáját, beleértve a marketingtevékenységüket, befektetéseket, illetve a fejlesztőkkel történő kapcsolattartást. Így, ha bejön a számítása, az ő platformjukat használó játékok lehetnek igazán sikeresek az ellentmondásos, de sok kiadó számára vonzó NFT-játékok piacán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A számos streamer exkluzív szerződésének megkötését felügyelő Wyatt úgy tűnik, szoros kapcsolatot ápolt a platform legfontosabb gamer tartalomgyártóival, ugyanis többen is gratuláltak neki új pozíciójához. Míg Ninja, Jacksepticeye, ValkyRae, vagy CouRage ezt teljesen őszintén tették, a Twitchről tiltása miatt a YouTube-ra költöző DrDisrespect inkább szerepben maradt, és belekötött a távozó vezetőbe.

"Nem tudom, hogy ez a Polygonnak nagy nyereség... vagy a YouTube-nak."

- írta.

Persze nem sok kellett Wyattnek, hogy leleplezze a streamert, aki úgy tűnik, játékfejlesztő vállalkozása kapcsán még tervez együtt dolgozni a YouTube Gaming korábbi fejével.

"Haha, gratulálok, haver! Folytatjuk ám a közös munkát. Nehogy eltűnj nekem!" -

- írta DrDisrespect a privát üzenetekben, amikről Wyatt megosztott egy screenshotot.

A YouTube-nál egyébként annyiban Wyatthez hasonlóan képzelik el a jövőjüket, hogy a cég tervei között is szerepel valamilyen NFT-s megoldás létrehozása, ami nem meglepő annak fényében, hogy több, klasszikusnak számító videóból is NFT lett nemrég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)