Hirdetés

Lelépett a Disney+ fejese, a TikTokhoz igazolt át

|

Kevin Mayer felügyelete mellett startolt el a Disney saját streamingplatformja, most viszont új kihívásokat keresve átment a TiktTok applikáció mögött álló céghez, ahol egyből ügyvezető igazgató vált belőle.

Hirdetés

Hatalmas mennyiségű pénzt kellett beleönteni, de a Disney+ szépen teljesít, folyamatos növekedést mutat. Ehhez tevékenyen hozzájárult Kevin Mayer is, az ő felügyelete alatt indult el a Disney streamingszolgáltatása. A legfrissebb hírek szerint azonban Mayer nem sokáig ül a babérjain: maga mögött hagyja az egész Disney-t, és már meg is találta új munkahelyét, ő lesz a TikTok új ügyvezető igazgatója. 

Hirdetés

The Hollywood Reporter külön felhívta a figyelmet arra, hogy Kevin Mayer döntése nem sokkal azután született meg, hogy nem őt, hanem Bob Chapeket nevezte meg utódjaként Bob Iger az egész The Walt Disney Company élén. Elég valószínű, hogy Mayer arra számított, ő maga lesz a Disney új elnök-vezérigazgatója, mivel pedig nem így történt, inkább dobbantott, és egy másik cégnél akart betölteni hasonlóan fontos szerepet. A jelek szerint ez elég gyorsan sikerült is neki. 

Kevin Mayer és utóda, Rebecca Campbell

Mayer a távozását kommentálva hangsúlyozta, nagyon büszke az elért eredményekre, és arra a csapatra, akikkel együtt dolgozott. A Disney berkein belül Mayer pozícióját (ami tulajdonképpen a Direct-to-Consumer és az International ágazatok elnöki székét jelenti) Rebecca Campbell veszi át - ő korábban a Disneyland Resort elnökasszonya volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)