Hirdetés

Lelépett a Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb alakja

|

A kamerák előtt ugyan sosem láthattuk, de ő felügyelte az összes projektet azóta, hogy Tony Stark egy marék szemétből összetákolta az új szívét.

Hirdetés

Victoria Alonso 2006-ban csatlakozott a Marvel Studioshoz, és a Vasemberrel kezdődően ő volt a Marvel filmek egyik producere. A háttérből terelgette a képregényhősök útját, aztán 2012-ben, a Bosszúállók sikere után kinevezték őt vezető producernek.

Az első napjától az utolsóig keményen dolgozott a cégnél, olyannyira, hogy még olyan projektekben is benne van a keze, melyek még meg sem jelentek. Ezek között ott van például A galaxis őrzői 3 is.

Hirdetés

Alonso sok év szolgálat után most leteszi a stafétát. A Marvel és a Disney egyik legkeményebb producere tovább lép és maga mögött hagyja a képregényfilmek és sorozatok világát. Azt nem tudni, hogy az útja merre viszi őt az MCU-tól, de akárhogy is, remélhetőleg még menőbb projekteket segíthet majd világra. Mi egyébként ismerünk egy párost akik új munkatársakat keresnek.

Victoria Alonso
Victoria Alonso

Bármerre is viszi Alonsót az élet és a szakma, mi sok sikert kívánunk neki, és alig várjuk, hogy láthassuk a címeket, amikben még közreműködött. Bár amennyiben a sorozatokról van szó, úgy még várnunk kell majd egy darabig.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)